Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Sep 2017
    Location
    Blackpool
    Posts
    34
    Liked
    1

    Car Cut Out, Now Wonít Start

    So my S15 is being ****.
    Driving home with no issues.
    Near mine the revs dropped and went to cut out, I clutched and revved and it revived it for a few metres and cut out at the junction. Managed to start again and go 50 metres and wouldnít start.

    Itís got a Sigma keypad. Pressed the first digit and the red light just flashed constantly and nothing started. Locked everything, unlocked and tried again. No lights whatsoever when pressing keypad.

    Pushed it home (like a hero) and left it for 10 minutes. Pressed keypad and put my code in and the car started, spluttered and died.
    Keypad still works and the car seems to want to start.

    Checked all fuses and theyíre fine. Swapped the important ones round and still nothing. Half tank of fuel, new fuel filter the other week.

    Ideas?
    Thanks

    UPDATE**
    Taken the petrol feed inlet and outlet and cranked, thereís petrol going through with no problem. So eliminates the fuel pump and reg?
    Spark plugs arenít sparking..
    No obvious hoses disconnected. All electrical clips are connected. No blown fuses...

  2. #2
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Kent
    Posts
    1,164
    Liked
    15
    Sounds like it’s something to do with with your alarm as I think killing the spark is how the immobiliser works. Is it lowered? As you may have rubbed through the wiring loom inside the arch- I know that can cause all kinds of headaches


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •